Produkty pro kurkumin pro zdravé střevo (3)

Spirulina 250 mg 1000 Tablet + Chlorella 250 mg 1000 Tablet

Spirulina 250 mg 1000 Tablet + Chlorella 250 mg 1000 Tablet

Spirulina 250 mg 1000 tablet + Chlorella 250 mg 1000 tablet - Sada - Spirulina je modrozelená mikrořasa, která obsahuje velké množství bílkovin. Obsahuje více chlorofylu než jiné rostliny. Také má 8 exogenních a 10 endogenních aminokyselin a většinu beta-karotenu a nukleových kyselin (DNA a RNA) ze všech živočišných a rostlinných potravin. Kromě toho obsahuje kyselinu linolovou, kyselinu arachidonovou a vitamíny skupiny B. Chlorella je mikrořasa bohatá na živiny, vitamíny a minerály, stejně jako exogenní aminokyseliny. Obsahuje také chlorofyl.
Cranberry Cut 1000G

Cranberry Cut 1000G

Ovoce brusinky je bohatým zdrojem vitamínů (C, B, E, K), minerálů (sodík, draslík, fosfor, vápník, hořčík, mangan, železo), vlákniny, organických kyselin, karotenoidů, flavonoidů, tříslovin a pektinů. Brusinka neztrácí své vlastnosti během tepelného zpracování, takže pro zdravotní přínosy můžete konzumovat její přípravky, které nejsou tak kyselé jako čerstvé ovoce brusinky. Brusinka velmi dobře funguje v prevenci recidiv infekcí močových cest. Okyseluje moč, což vede k usmrcení bakterií nacházejících se v močovém měchýři. Kromě toho kyseliny obsažené v brusinkách snižují bakteriální adhezi, díky čemuž jsou vylučovány močí. Kyseliny obsažené v brusinkách jsou účinné v prevenci a léčbě ledvinových kamenů. Sušená brusinka také zabraňuje onemocnění dásní a tvorbě plaku. Brusinka má silné antioxidační vlastnosti.
Inulin z čekanky 500G

Inulin z čekanky 500G

Inulin je přírodní vícezrnná látka, kterou člověk nedokáže strávit, a proto funguje jako dietní vláknina. Vyskytuje se v kořenech a hlízách některých rostlin (čikorka, jeruzalémský artyčok, artyčok, lopuch, cibule, česnek, banány). Nejčastěji se získává z čekanky. Inulin se vyznačuje nízkokalorickou a jemnou sladkostí. Protože je 10krát méně sladký než cukr, obvykle se nepoužívá jako náhrada. Inulin se používá jako gel, zahušťuje a stabilizuje látky. Inulin přidaný do potravin snižuje kalorický obsah, potlačuje chuť k jídlu a zvyšuje pocit sytosti. Díky tomu zlepšuje kontrolu nad množstvím konzumovaných potravin. Funguje u lidí s redukčními dietami. Inulin působí jako prebiotikum, stimuluje rozvoj normální střevní bakteriální flóry a tím pozitivně ovlivňuje zdraví.